Tennis

Badosa, eliminada per la revelació del torneig

Tennis. L’empordanesa va caure en les semifinals de la Bisbal contra Galfi, que havia jugat la prèvia i que també es va classificar per a la final de dobles

Paula Badosa va quedar fora de la final de l’ITF La Bisbal Solgironès. La jugadora empordanesa aspirava a classificar-se per a la seva segona final consecutiva –fa dues setmanes va ser subcampiona a les Franqueses– i la tercera de la temporada –al gener va ser subcampiona a Burnie–, però no va poder superar el partit de semifinals contra l’hongaresa Dalma Galfi. Tot i classificar-se per al quadre principal des de la fase prèvia, Galfi va demostrar per què s’ha convertit en la revelació del torneig tombant la sisena cap de sèrie. L’hongaresa, a més, ja havia aconseguit classificar-se per a la final de dobles, que ahir, a última hora, va disputar, i perdre, amb la catalana Georgina García-Pérez com a companya.

Ajornaments per pluja

El partit no es va disputar fins ahir a la tarda a causa de la pluja que ja havia obligat a suspendre’l dissabte. Badosa va guanyar el primer set, però Galfi va ser més consistent amb el seu servei i, en la segona pilota de partit de què va disposar –ja en el joc de desempat de l’última mànega–, es va endur la victòria (4-6, 6-2 i 7-6). Badosa sumarà 18 punts en el rànquing de la WTA, en què ara ocupa la posició 135. L’empordanesa té previst disputar la qualificació per al Roland Garros, que comença avui.

L’altra semifinal, interrompuda també diverses vegades per la pluja, la va guanyar la xinesa Xiyu Wang contra la georgiana Ekaterine Gorgodze (2-6, 6-3 i 7-6). La final entre Galfi i Wang no es va poder jugar ahir perquè a última hora l’hongaresa estava disputant la final de dobles amb Georgina García-Pérez, que aspirava a convertir-se en la primera campiona dels dos quadres –va guanyar l’individual el 2017– en les quatre edicions del torneig. Les seves rivals van ser les australianes Arina Rodionova i Storm Sanders, que es van imposar per un doble 6-4. La final individual està prevista que es jugui avui a les 11.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)