Waterpolo

Paula Leitón fitxa pel CN Terrassa per les tres pròximes temporades

Waterpolo. La boia internacional tornarà al seu club d’origen després de tres cursos al CN Sabadell, on ha guanyat tots els títols possibles

Paula Leitón, una de les dues boies internacionals del CN Sabadell al costat de Maica García, tornarà el curs vinent al seu club d’origen i militarà en les files del CN Terrassa les tres pròximes temporades. En un nota que ha enviat la mateixa entitat terrassenca, la jugadora confessa que se sent molt il·lusionada davant aquesta nova etapa: “Torno a casa meva per contribuir a fer aquest salt que vol dur a terme el CN Terrassa en l’àmbit del waterpolo femení, per tal d’ajudar a aquest creixement i poder portar l’equip a jugar a Europa.” El tècnic Xavi Pérez rep la jugadora amb els braços oberts: “És una de les millors boies del món, jove, però d’una vàlua contrastada i amb molt recorregut per davant.”

Tot i la seva joventut (19 anys), Leitón ha guanyat tots els títols possibles de clubs durant tres cursos en el CN Sabadell, mentre que amb la selecció espanyola ja va ser olímpica en els Jocs de Rio de Janeiro 2016 i en el mundial de Budapest 2017 va ser escollida com a millor boia en l’equip ideal del campionat.

D’altra banda, en les files de La Sirena CN Mataró també s’ha confirmat la tornada de la portera holandesa Debby Willemsz, que cobrirà la baixa de la nord-americana Gaby Stone. Willemsz va militar en el conjunt maresmenc durant dos cursos (2016-17 i 2017-18), amb el qual va ocupar el quart lloc de l’Eurolliga i el tercer de la copa LEN. A més de les quatre jugadores estrangeres, el CN Mataró també té la baixa de Carla Graupera, que ha decidit penjar el casquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)