Més esport

Els Barberà Rookies guanyen la lliga estatal cadet

Futbol americà. Han superat en la final als Hospitalet Pioners (44-36). Els Terrassa Reds han acabat tercers

Els Barberà Rookies han guanyat el títol de la lliga estatal cadet per primera vegada en la seva història. El conjunt vallesà ha derrotat en la final per 44-36 als Hospitalet Pioners, que defensaven el títol que havien guanyat l’any passat. Aquest cap de setmana s’ha disputat a Alcossebre (Castelló) la fase final d’aquesta competició, la Big8, que ha reunit als vuit millors equips de l’estat.

Els equips han disputat una fase de grups i els Rookies han quedat primers del seu al guanyar als seus tres rivals, els LG OLED Las Rozas Black Demons (10-8), els Terrassa Reds (14-26) i els Murcia Cobras (42-0). Els Terrassa Reds han acabat segons de grup ja que a banda de la derrota contra els Rookies han guanyat els Cobras per 32-0 i als Black Demons per 8-6.

En l’altre grup els Pioners de l’Hospitalet també han aconseguit tres victòries contra els Alacant Sharks (8-22), els Mallorca Voltors (24-0) i els Majadahonda Wildcats (6-26).

La segona posició de grup dels Terrassa Reds els ha fet jugat el partit per la tercera posició contra els Majadahonda Wildcats. Han aconseguit la victòria per 36-28 i han completat el podi de tres equips catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)