Atletisme

Caster Semenya correrà els 3.000 m en la Lliga del Diamant

Atletisme. La sud-africana no pot competir en la seva prova, els 800 m, al ser una de les atletes afectades per les normes dels nivells de testosterona de la IAAF. Provarà sort en el fons en la Prefontaine Classic del 30 de juny

Caster Semenya s’ha inscrit en els 3.000 m de la Prefontaine Classic, una de les proves de la Lliga del Diamant que es disputarà als Estats Units el 30 de juny. La sud-africana ja no pot competir en els 800 m perquè és una de les atletes afectades per les normes dels nivells de testosterona de la IAAF. Per córrer en la prova que li ha donat dos títols olímpics i tres de mundials s’hauria de baixar els seus nivells naturals de manera artificial.

Semenya sembla que ha decidit provar sort en les proves de fons, ja que la normativa l’exclou de les proves entre els 400 m i la milla. En la Prefontaine Classic ha rebut una invitació, ja que la seva marca de 9:36.29 és la pitjor de totes les participants. La sud-africana tindrà com a rivals fondistes contrastades com la kenyana Hellen Obiri (8:20.68) i les etíops Almaz Ayana (8:22.22) i Genzebe Dibaba (8:26.20). Caster Semenya ja ha disputat algunes proves de fons i aquest any ha guanyat els 5.000 m del campionat de Sud-africà amb un registre de 16:05.97.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)