Waterpolo

Adrià Delgado, el braç executor del CN Barcelona

Waterpolo. El golejador cenebista és un dels referents de l’equip de Toni Esteller, que a partir d’avui posarà a prova el poder hegemònic de l’Atlètic Barceloneta en la sèrie final pel títol de lliga

Adrià Delgado (1990) va conquerir sis títols de lliga en la seva etapa en l’Atlètic Barceloneta (2006-12). Després de sis temporades, en què ha jugat en diferents equips del Brasil, al Vasas de Budapest i a l’Steaua de Bucarest, el fill del Carioco (el mític porter Manolo Delgado) ha tornat a una lliga que continua sota el poder hegemònic del club mariner. Adrià Delgado s’ha convertit en el braç executor (68 gols a la lliga) del CN Barcelona Vista, que ha superat totes les expectatives i, després d’eliminar el CN Terrassa en unes semifinals molt igualades, serà el rival de l’Atlètic Barceloneta en la sèrie final que comença avui a la piscina de Sant Sebastià (19.30 h per Esport 3). “Després de sis anys, tot continua igual. El Barceloneta té un altre nivell esportiu, juguen una altra lliga per competir amb els millors clubs d’Europa, però nosaltres hem superat els nostres objectius i estem molt il·lusionats per jugar aquesta final”, admet Delgado, que ha tornat al seu club d’origen, on es va iniciar en el waterpolo dels cinc als deu anys.

El golejador del CN Barcelona té clar que el Barceloneta és el gran favorit per conquerir el catorzè títol de lliga consecutiu. “Fa un any que analitzem el seu joc i no hi trobem febleses, ni a nivell defensiu ni ofensiu. Tenen nou o deu jugadors de la selecció espanyola, un dels millors boies, com és Josip Vrlic, i Felipe Perrone, que per mi és el jugador més determinant. Hem d’intentar que no se’n vagin en el marcador i aprofitar les poques oportunitats que tinguem, i sense cometre errades, perquè segur que ens penalitzaran molt”, resumeix. En tot cas, Delgado valora el trajecte que els ha portat fins a la final: “Tot i el desgast dels tres partits de les semifinals, el preparador físic Víctor González ha fet un gran treball perquè arribem a final de temporada en el millor moment. A nivell tàctic, en Toni Esteller ha sabut explorar les nostres virtuts al màxim, esprémer cada jugador fins a aconseguir un nivell que potser no sabíem. L’aportació de tot l’equip, tant en l’aspecte defensiu com ofensiu, ha estat clau per superar unes semifinals duríssimes contra el Terrassa.”

En la segona volta de la lliga regular, el CN Barcelona va ser capaç d’esgarrapar un punt (9-9) de la piscina de Sant Sebastià, però Delgado pensa que amb la dinàmica dels play-off i a dues setmanes de la final a vuit de Hannover, el repte contra l’Atlètic Barceloneta serà encara molt més complicat.

LA PRÈVIA

El Barceloneta té un altre nivell, però nosaltres hem superat les expectatives i estem molt il·lusionats amb la final
Adrià Delgado

LA DADA

El segon partit de la final es jugarà divendres a la Nova Escullera (19.30 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)