Més esport

El CBS Sant Boi guanya la copa, la tercera en els darrers cinc anys

Beisbol. Es la sisena de la seva història, i l’ha aconseguit superant als dos favorits, a la pluja i al fred. En la final ha derrotat el San Inazio de Bilbao per 7-3

El CBS Sant Boi ha superat tots els obstacles, esportius i climatològics, i ha guanyat la copa, la tercera en els darrers cinc anys. El títol, el sisè de la seva història, ha arribat després de derrotar en la final al San Inazio de Bilbao per un clar 7-3. El Sant Boi havia guanyat la seva primera copa l’any 2002, va revalidar el títol al 2003 i va repetir l’any 2006. En els darrers cinc anys ha tornat a repetir tres títols, aconseguint els del 2015, 2016 de manera consecutiva i el d’aquest 2019.

En un cap de setmana amb pluja i vent a Bilbao, el Sant Boi –setè de la lliga estatal–, ha començat guanyant la semifinal per 5-3 al Marlins Tenerife, que és el líder de la lliga. En l’altre semifinal el San Inazio de Bilbao, segon de la lliga, s’ha desfet per 11-7 dels Astros de València, el campió de les dues darreres edicions.

En la final el Sant Boi s’ha enfrontat a l’amfitrió, i gran favorit però des de l’inici ha dominat el partit i s’ha emportat la victòria. En la tercera entrada s’ha avançat amb un 3-0 i en la cinquena ja dominava per 5-1. Al final de la vuitena entrada el 7-1 semblava insuperable i els bascos només s’han pogut situar amb un 7-3 en la primera part de la novena i el Sant Boi ni tant sol ha hagut de jugar aquesta novena entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)