Waterpolo

El Barceloneta passa el corró

Waterpolo. L’equip mariner guanya amb autoritat el primer assalt al títol de lliga contra un CN Barcelona Vista negat en les accions de superioritat, amb un pèssim balanç de 0 de 9

BARCELONETA 14 BARCELONA 5

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:M. Linares; Famera (1), Granados (1), Munárriz (1), Vrlic (2), Larumbe (1), Prieto, Fernández (1), Tahull (1), Perrone (4), Mallarach (1), P. Linares (1) i López Pinedo.CN BARCELONA VISTA:Lorrio; Davie (1), Van den Burg, Ferrer, Flores (1), Valera, Esteller (1), Montes, Delgado (2), Gomà, Marsal, Van Ijperen i Aguirre.PARCIALS:2-1, 3-0, 6-2 i 3-2.ÀRBITRES:Ortega i BuchCOMENTARI:Primer partit de la sèrie final al títol de lliga jugat a la piscina de Sant Sebastià.

El Zodiac Atlètic Barceloneta va passar la piconadora per sobre del CN Barcelona Vista, que amb un pèssim balanç en les accions de superioritat (0 de 9) va condemnar les seves escasses possibilitats de sortir victoriós del primer assalt de la sèrie final al títol de lliga. L’equip mariner, per tant, tindrà demà a la Nova Escullera (19.30 h) la primera possibilitat de segellar el divuitè títol de lliga, el catorzè consecutiu.

El CN Barcelona va resistir l’embat en el primer quart (2-1), però ja va deixar mostres dels seus problemes per veure porteria en les jugades d’home de més (0 de 4). Un hàndicap que s’allargaria durant el partit i que va acabar condicionant el joc cenebista. L’Atlètic Barceloneta, en canvi, va resoldre amb èxit la segona superioritat i repetiria amb una jugada idèntica en la tercera. Marc Larumbe, des de l’extrem, va assistir a l’altra banda Felipe Perrone, que no va perdonar davant un Edu Lorrio venut. Tres minuts després, Larumbe repetia la mateixa acció, amb Álvaro Granados com a golejador. Adrià Delgado, el pitxitxi del CNB, s’esmunyia del seu defensor en una de les poques badades locals per inaugurar el marcador a sis segons del final del primer quart. En el segon període, es va repetir el mateix patró de joc. El conjunt de Chus Martín sabia veure forats en la defensa rival movent la pilota amb fluïdesa a una banda i a l’altra de l’atac, mentre que els de Toni Esteller no trobaven solucions a la defensa pressionant dels mariners, amb Miqui Linares a la porteria. Perrone exercia de golejador i de director d’orquestra, amb una bona passada a Vrlic en la posició de boia. Abans, Larumbe ja havia culminat amb èxit la seva bona feina en les dues parts del terreny de joc i el Barceloneta tancava els dos primers actes amb un parcial de 5-1.

Després de la represa, Víctor Flores va trencar la llarga sequera visitant amb un llançament llunyà. La resposta marinera va ser demolidora. Els canoners de l’Atlètic Barceloneta es van deixar anar, i Munárriz, Famera, Mallarach i Perrone feien encara més gran la diferència entre tots dos equips. Joel Esteller donava un respir al seu equip, però encara hi va haver temps perquè Perrone anotés la seva quarta diana i Tahull sentenciés el tercer període i el partit en un contraatac (11-3). El partit se li va fer llarg, al CN Barcelona, contra un Barceloneta que no va abaixar la guàrdia i que en el tram final encara va repetir la mateixa jugada d’extrem a extrem amb els joves Sergi Prieto i Pau Linares com a protagonistes.

LA DADA

4
gols.
Felipe Perrone va destacar en l’aspecte ofensiu, tot i que els gols van ser molt repartits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)