Ciclisme

Benedetti guanya a Pinerolo i Polanc és el nou líder del Giro

Ciclisme. El primer contacte a la muntanya ja ha deixat Roglic, el favorit, sense companys d’equip en la pujada a Montoso, on han atacat Landa i López

La primera ració d’alta muntanya al Giro no ha decebut tot i que hi ha hagut poques diferències entre els favorits. Un grup de 24 escapats ha pogut fer forat i de tots ells Cesare Benedetti (Bora) ha estat el més llest i fort en l’arribada a Pinerolo, que anava precedida d’una forta rampa en un carrer empedrat. L’altre escapat que ha pujat al podi és l’eslovè Jan Polanc (Emirates), que relleva el seu company d’equip Valerio Conti com a líder a la general. El seu compatriota, Primoz Roglic (Jumbo-Visma), principal candidat a la victòria, s’ha quedat sense companys en la pujada al Montoso (1a), a uns 30 km de la meta, però no s’ha immutat davant l’atac de Mikel Landa (Movistar) i Superman López (Astana). Altres equips han fet la feina al líder i el basc i el colombià només han aconseguit només uns 30 segons d’avantatge respecte els seus rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)