Ciclisme

Mikel Landa anima el Giro amb un gran atac a Ceresole Reale

Ciclisme. El basc recupera 1:36 a Roglic i Ilnur Zakarin s’emporta el triomf en una etapa formidable per la lluita ferotge entre els favorits a la general

Mikel Landa (Movistar) ha portat el Giro a una nova dimensió amb un brutal atac al llarguíssim coll de Lago Serrù (34 km), a Ceresole Real, que ha trencat el grup de favorits i ha reduït les diferències en la classificació general quan encara falten grans etapes alpines. Ilnur Zakarin (Katuixa), que s’ha col·locat en el grup d’escapats, ha resistit l’atac del ciclista basc, ha alçat els braços a l’arribada i s’ha col·locat a només 31 segons de Primoz Roglic (Jumbo-Visma) a la general. L’eslovè ha seguit una estratègia conservadora en el coll final i s’ha limitat a seguir Vincenzo Nibali (Bahrain). Landa ha recuperat 1:36 i reviu les seves esperances a la general –es troba a 2:33 del ciclista del Jumbo– al revés que Simon Yates (Mitchelton-Scott), que s’ha enfonsat al principi de l’últim port, i de Miguel Ángel Lopez (Astana), que ha hagut de canviar la bicicleta en el pitjor moment.

Menció a banda per a Jan Polanc (Emirates), que manté la maglia rosa després de patir en solitari en l’últim port amb un esforç encomiable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)