Futbol sala

El Barça suma el primer punt de semifinals als penals

Futbol sala. Els blaugrana s’imposen al Palma després d’empatar (2-2) en el temps reglamentari i divendres vinent poden segellar l’accés a la final de la lliga

El Barça ha colpejat primer en les semifinals de la lliga. Els blaugrana, que han necessitat els penals per imposar-se en un duel molt igualat contra un Palma, poden segellar l’accés a la final de la lliga divendres vinent a Son Moix.

Abans, el conjunt blaugrana ha patit de valent per contenir el potencial balear. Tot i el gol matiner de Ferrão i diverses ocasions en els primers cinc minuts, els catalans no han acabat de trobar-se massa còmodes sobre el parquet. I el Palma ho ha aprofitat nodrint-se dels errors blaugrana: Mati Rosa ha fet l’empat (5’) després d’una pèrdua en la creació de Dyego i Taffy ha posat per davant el Palma (19’) amb un gol fruit d’un mal refús de Juanjo.

En la segona meitat, els blaugrana han corregit errors i han posat setge sobre la porteria d’un Barrón, que ha fet una gran actuació. Els blaugrana han mastegat el gol poc a poc i han acabat trobant-lo mitjançant Marcenio, que ha combinat amb Esquerdinha i ha fet el 2-2. Aleshores, lluita de tu a tu entre els dos equips però, sense voler cometre riscos. El Barça ha topat amb el pal per segona vegada en el partit –el primer, havia estat de Ferrão en el primer temps– en un xut de Sergio Lozano. Però, el resultat no s’ha mogut, la pròrroga tampoc ha decantat res, i el duel s’ha decidit als penals. Allà, Juanjo ha esmenat l’error del segon gol del Palma, ha aturat un penal a Taffy i Dyego ha decidit. El Barça podrà segellar l’accés a la final divendres que ve a Son Moix.