Ciclisme

Cataldo guanya a Como i Carapaz i Nibali treuen temps a Roglic

Ciclisme. L’eslovè no ha pogut respondre als atacs dels seus rivals en el coll de Civiglio (3a) i queda ara a 47 segons del líder abans que els corredors afrontin l’etapa del Mortirolo

La d’avui no era una etapa d’alta muntanya però els favorits no s’han conformat només en deixar-la passar. Dario Cataldo (Astana) i Cattaneo (Androni) han marxat del pilot ben aviat i tot i que han arribat a tenir més de 12 minuts de diferència han arribat pels pèls a la meta. En l’esprint Cataldo ha guanyat la seva primera etapa en el Giro d’Itàlia. En les rampes finals del port de Civiglio (3a), a 9 km de l’arribada, Vincenzo Nibali (Bahrain) ha llançat un atac fortíssim que només el líder, Richard Carapaz (Movistar), ha estat capaç de respondre. Roglic (Jumbo), que uns quilòmetres finals ja havia tingut una avaria, ha caigut en el descens, en plena persecució, i ha acabat perdent 40 segons respecte el líder, que ara té 47 segons de diferència abans de l’etapa del Mortirolo de dimarts. L’organització ha confirmat que el Gavia no es podrà pujar per culpa de les males condicions del temps i la neu acumulada a la carretera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)