Tennis

Roger Federer venç amb facilitat en el seu retorn a Roland Garros

Tennis.

El retorn a la terra de Roland Garros del geni Roger Federer, guanyador del 20 Grand Slams, després de quatre anys d’absència, s’ha escenificat sense incidències. L’helvètic s’ha desfet per 6-2, 6-4 i 6-4 de l’italià Lorenzo Sonego. Federer suma el seu triomf 66è a París i només el supera Nadal amb 86. Dimecres se les haurà amb el perdedor afortunat –repescat de la prèvia–alemany Oscar Otte (145è) en un duel presumptament desigual. El teutó ha eliminat el tunisià Malek Jaziri.

També ha passat fluix el grec Stefanos Tsitsipas (6), que ha vençut l’alemany Maximilian Marterer (110è) per 6-2, 6-2 i 7-6 (x) (4). El mataroní Albert Ramos, quart-finalista el 2016, per la seva banda, s’ha acomiadat del torneig davant del serbi Laslo Djkere (31) per 6-3, 6-2 i 7-6 (2). El català, inferior davant del joc agressiu del balcànic, no ha trobat el seu nivell òptim i no ha sabut aprofitar les oportunitats de break de què ha disposat per capgirar la dinàmica. De fet, ha trencat per primera en la desena pilota en el vuitè joc del tercer set quan perdia per 5-3. Ha forçat el tie-break però en el desempat ha estat sensiblement superior. Djere, de 23 anys, supera per primera vegada la primera eliminatòria del torneig.

En el quadre femení, la jugadora del CT Barcio Garbiñe Muguruza s’ha refet a la pèrdua del primer set i ha accedit a la segona eliminatòria superant la nord-americana Taylor Towsend per 5-7, 6-2 i 6-2. Muguruza s’enfrontarà dimecres a la sueca Johanna Larsson. La sotragada del dia l’ha provocat la russa de 18 anys Anastasia Potatova quan ha apallissat l’alemanya Angelique Kerber (5) per 6-4 i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)