Handbol

Pascual: “Anem a Colònia a mostrar l’handbol que hem fet durant la temporada”

Handbol. El tècnic del Barça Lassa destaca que la gran final serà dissabte contra el Vardar, de qui ressalta la seva capacitat competitiva

El tècnic del Barça Lassa Xavi Pascual ha comparegut aquest migdia després de l’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a cinc dies del debut en la final a quatre de Colònia contra el Vardar. “Durant tota la temporada que hi ha bones sensacions amb aquest equip, però això tampoc és garantia de res. Intentarem mostrar el que hem fet durant tot el curs, el nostre handbol i a veure si ens classifiquen per a la final”, ha sentenciat en la seva primera intervenció.

Amb l’experiència d’anteriors edicions, l’entrenador blaugrana ha ressaltat que l’autèntica final és el partit de semifinals contra el Vardar. Pascual ha volgut treure transcendència als problemes econòmics del conjunt macedoni. “També tenien problemes financers el 2017 i van acabar guanyant la Champions. En tot cas, el que ha aconseguit el Vardar té un mèrit de bandera. Li tenim el màxim respecte. És un equip molt gos a nivell competitiu. Són perillossíssims”, ha destacat. Tot i que no ha volgut a entrar gaire a fons en qüestions tàctiques, ha afegit: “És un equip molt compensat, amb molta capacitat de llançament i amb un jugador com Kristopans [fa 2,15 m] , que fa gols del no-res i que potser ens haurem de pujar a una escala per aturar-lo. En defensa formen un bloc molt potent i poderós físicament, amb una estructura de 6-0 i també hem d’estar molt alerta amb el seu contraatac, que és diferent si defineix per un costat o per l’altre. En definitiva, és un rival temible i en cap cas són la ventafocs de Colònia.” Finalment, Pascual ha negat que el fet de ser l’única secció del Barça que pot assolir un títol europeu aquest curs suposi una càrrega de pressió. “Això no farà que juguem amb més ganes, ni res. Aquí sempre hi ha molta pressió i nosaltres hem d’estar concentrats en la nostra feina”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)