Natació

Carbonell evoca Mandela

Natació artística. La barcelonina farà un innovador solo tècnic en les World Series amb un discurs del líder sud-africà com a acompanyament

Ona Carbonell, la capitana de la selecció espanyola en les FINA World Series de natació artística que es disputen de divendres a diumenge a la piscina Sant Jordi, ha fet un pas endavant en aquesta modalitat i per primer cop no competirà al ritme de la música sinó amb un discurs del líder sud-africà Nelson Mandela com a únic acompanyament en el solo tècnic. “Estic acostumada a nedar amb música i canviar no és fàcil. No s’havia fet mai fins ara”, recalca, il·lusionada, la nedadora. Carbonell ha volgut destacar els valors de l’esport, referint-se al discurs de Mandela en la cerimònia dels premis Laureus del 2000. A Barcelona, la nedadora catalana competirà en el solo tècnic, en l’equip i el duet lliure. Carbonell es planteja si nedar el solo lliure a Budapest, en les finals de les World Series, o directament al mundial de Gwangju.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)