Ciclisme

Avui serà un altre dia

Ciclisme. Triomf d’etapa d’Esteban Chaves en una jornada en què només Miguel Ángel López es mou, a l’espera del desenllaç del Giro

Cent noranta-quatre quilòmetres amb quatre ports de muntanya. El segon, el pas Manghen, Cima Coppi un cop anul·lat el pas pel Gavia pel risc d’allaus, i l’últim, que es corona a la línia d’arribada. És el que queda, els 17 quilòmetres de contrarellotge individual com a factor de correcció demà a Verona, al Giro. I als aspirants al mallot rosa que du Richard Carapaz (Movistar). En l’etapa d’ahir amb muntanya, només Superman López (Astana) es va moure, a 8 km per acabar i en busca d’uns segons, 44 al final, que l’acostessin als llocs d’honor. La resta van ser al final, més per marcar les cartes per a avui amb Roglic (Jumbo) molt agressiu al final, i Nibali llançant-se a la seva roda com el millor escuder de l’equatorià del Movistar, amb 1:54 de marge sobre el sicilià. O per no cedir cap dels 20 segons d’avantatge que té sobre l’eslovè.

Un any

L’etapa de l’Etna al Giro 2018 la recordarà, l’aficionat al ciclisme, per la victòria d’Esteban Chaves amb Simon Yates, el seu cap de files, que en la sisena etapa es posava líder fins a cedir el rosa, en l’etapa 19, en l’encara més memorable dia en què Froome (Sky) l’hi pispava. Ahir, Chavito es retrobava amb la victòria d’etapa, la tercera del seu palmarès en el Giro. El colombià va ser el més fort de la dotzena d’escapats, des del cinquè quilòmetre.

19a etapa (151 km)
1r E. Chaves (Mitchelton) 4h01:31
2n A. Vendrame (Androni) a 0:10
3r A. Antunes (CCC) a 0:12
13è. M. Á. López (Astana) a 5:45
14è P. Roglic (Jumbo) a 6:29
15è R. Carapaz (Movistar) m.t.
45è A. Pedrero (Movistar) a 9:25
General
1r R. Carapaz (Movistar) 83h52:22
2n V. Nibali (Bahrain) a 1:54
3r P. Roglic (Jumbo) a 2:16
4t M. Landa (Movistar) a 3:03
5è B. Mollema (Trek) a 5:07
6è. M. Á. López (Astana) a 5:33
50è A. Pedrero (Movistar) a 1h42:25
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)