Onzè títol estatal cadet masculí pel KH-7 Granollers

Handbol. Ha superat en la final al Zarautz per 30-35. En la categoria femenina l’Avannubo La Roca ha ocupat la tercera posició del podi

Per onzena vegada en la història del club el Granollers ha guanyat el títol estatal de la categoria cadet masculina. El conjunt cadet KH-7 Granollers ha estat millor en la fase final del campionat d’Espanya i s’ha emportat el títol al guanyar en la final al Gran Camping Zarautz per 30-35. L’equip s’ha mostrat molt sòlid, ha dominat des de l’inici, ha superat la reacció de l’equip basc i s’ha emportat la victòria. Tres jugadors han marcat sis gols, Albert Massa, Josep Ernest Armengol i Hertor Canton. En la semifinal els vallesans han derrotar al Barça Lassa per 34-30. Els conjunt blaugrana no ha pogut pujar al podi, ja que ha perdut el partit pel tercer i quart lloc contra l’Ademar Lleó per 38-31.

En l’estatal cadet femení l’Avannubo La Roca ha aconseguit la medalla de bronze després de guanyar per 33-29 el Kukullaga Eskubaloia en el partit pel tercer i quart lloc. En la semifinal les vallesanes han perdut per 27-23 contra el Torrevieja Salud Mare Nostrum que després ha aconseguit el títol.