Natació

Carbonell i Ramírez són segones en el duet lliure de les World Series FINA de Barcelona

Natació artística. Espanya, amb destacada presencia catalana, també guanya dues medalles de bronze en equips lliure i duet mixt lliure en la darrera jornada de la competició

Les World Series de la FINA que s’han disputat a la piscina Sant Jordi de Barcelona han finalitzar amb tres noves medalles per Espanya, totes elles amb presencia de nedadores i nedador catalans. En aquesta jornada final s’han disputat tres competicions de lliure, i el duet ha guanyat la medalla de plata, mentre que el duet mixt i l’equip s’han emportat el bronze.

Les catalanes Ona Carbonell i Paula Ramírez ha realitzar una gran actuació en el duet lliure i s’han situat en la segona posició amb 90.3000 punts, només superades per les ucraïneses Marta Fiedina i Anastasiya Savchuk que han arribat als 93.1000 punts. L’equip d’Espanya júnior amb la catalana Mireia Hernández i la madrilenya Irene Jimeno han acabat quartes amb una puntuació de 85.8667.

El duet mixt lliure format pels catalans Emma Garcia i Pau Ribes ha pujat a la tercera posició del podi amb una puntuació de 88.8667, a quatre punts de la primera plaça que ha estat pels russos Mayya Gurbanberdieva i Aleksandr Maltsev que han arribat als 92.4000 punts. L’equip júnior d’Espanya ha acabat quart amb 78.5667 punts.

La prova que ha tancat la competició ha sigut la d’equip lliure i el combinat estatal, amb sis catalanes, ha ocupat la tercera posició amb 91.8000 punts. Ona Carbonell ha estat present a l’equip amb Abril Conesa, Berta Farreras, Txell Mas, Paula Ramírez, Iris Tió, Sara Saldaña i Blanca Toledano. La primera posició l’ha ocupar Rússia que ha aconseguit la millor puntuació dels tres dies de competició amb 97.2333 punts, mentre que Ucraïna ha arribat als 94.2333 i ha acabat segona. L’equip d’espanya júnior, amb les catalanes Judith Calvo, Martina Coronado i Mireia Hernández, ha finalitzat en una meritòria sisena plaça i una bona puntuació de 86.1333.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)