Tennis taula

El Borges Grup Vall guanyà el títol per equips i l’individual, amb Marc Duran, del català absolut

Tennis de taula. El Balaguer Villar Logístic és el millor equip femení i Ana Garcia, del Girbau Vic, és la campiona femenina

Els títols del campionat de Catalunya absolut s’han decidit aquest cap de setmanes a les instal·lacions del CTT Calella. El Borges Grup Vall ha pujat al més alt del podi en la prova per equips masculins i l’individual amb Marc Duran. En la competició per equips el Borges ha superat en la final al CN Mataró per 3-0, mentre que el Calella ha completat el podi al derrotar pel tercer lloc al CER L’Escala (3-2). En la prova individual han disputat la final dos jugadors del Borges, i Marc Duran ha derrotat Joan Masip per 3-0.

En la competició femenina el Balaguer Villar Logístic ha guanyat el títol català al superar els sues tres rivals en el grup únic. El Suris Calella ha acabat segon i el Girbau Vic tercer. El títol individual ha sigut per Ana Garcia, del Girbau Vic, que ha derrotat en la final per 3-1 a Jana Riera (Tramuntana Figueres). El Tramuntana Figueres ha guanyat el títol català de dobles femenins amb Maria Balanzo i Jana Riera, mentre que el títol masculí ha sigut per Joan Masip (Borges) i Arnau Pons (Mataró).

En aquest campionat de Catalunya també s’han decidit els títols adaptats. El campió per equips ha sigut el TT L’Hospitalet - CETT Esparreguera i la medalla d’or individual l’ha guanyat Edgar Mataró (CETT Esparreguera).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)