Waterpolo

La recepta marinera

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta executa amb solvència el seu pla de partit contra l’Sport Management i avui es jugarà l’accés a la final de la lliga de campions contra el Ferencváros

barceloneta 12 management 7

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera (1), Granados (3), Munárriz, Vrlic, Larumbe, P. Linares, Fernández (1), Tahull (1), Perrone (3), Mallarach (1), Bustos (2) i M. Linares (p.s.).BPM SPORT MANAGEMENT:Lazovic; Dolce, Damonte, Alesiani, Fondelli, Di Somma (1), Drasovic (1), Bruni, Mirarchi (4), Luongo (1), Valentino i Nicosia (p.s.).PARCIALS:2-1, 4-1, 3-3 i 3-2.ÀRBITRES:Berishvili i Dervieux.

El pla mariner va sortir a la perfecció. El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va resoldre amb solvència el duel contra l’Sport Management en la sempre complicada posada en escena de la final a vuit i avui estarà en disposició de lluitar contra el Ferencváros (20.30 h) per un lloc en la gran final de Hannover. La defensa pressionant, la solidesa de Dani López Pinedo sota els pals (10 de 16 aturades) i l’efectivitat en el contraatac van ser els arguments mariners, que van començar a decantar l’embat a favor seu a partir del segon quart. Tot i el balanç favorable en la fase de grups (8-9 i 8-5), el duel contra el Ferencváros, amb una plantilla d’enorme qualitat, es preveu que serà duríssim.

Els primers minuts contra l’Sport Management van ser de tempteig. Les defenses s’imposaven al joc d’atac fins que Drasovic va trencar el gel. A partir d’aquí, el joc es va revolucionar i dos gols d’Álex Bustos, el segon aprofitant una assistència mil·limètrica de López Pinedo, van capgirar el resultat del primer quart. Un gol de Mirarchi en superioritat va restablir l’equilibri, però el Barceloneta no estava disposat a fer més concessions. Una canonada d’Álvaro Granados, un xut de Fran Fernández en superioritat i dues dianes més de Felipe Perrone i Roger Tahull al contraatac aclarien el panorama (6-2) per a un Barceloneta que arribava al descans embalat.

L’equip de Chus Martín, amb Perrone i Martín Famera (8-2) com a protagonistes, mantenia la velocitat de creuer després de la represa. L’equip de Busto Arsizio va tenir una tímida reacció (9-5), però el Barceloneta no va deixar en cap moment que el control del partit se li escapés de les mans. Allà on no arribava la defensa, s’aixecava el mur de López Pinedo, que amb les seves aturades va desesperar el capità rival, Stefano Luongo, que no li va poder marcar cap gol en sis llançaments. Un xut de l’esquerrà Blai Mallarach, i dos més de Perrone i Granados, els màxims golejadors amb tres dianes cadascun, van signar la sentència. Amb el partit decidit, Chus Martín va donar minuts de joc als germans Miqui, a la porteria, i Pau Linares. No va ser fins aleshores, i amb una acció de superioritat, que Luongo va poder marcar el seu únic gol.

El Jug, eliminat

El primer partit de la jornada va quedar condicionat per la sortida en tromba del Ferencváros, que amb tres gols en poc més de tres minuts va prendre la iniciativa de bon començament. El Jug Dubrovnik va reaccionar, però en cap moment va poder capgirar el resultat. Els tres primers parcials van afavorir el conjunt hongarès (3-5, 2-3 i 1-2), que va entrar en el període definitiu amb un avantatge de quatre gols (6-10). L’equip de Xavi García, autor d’un gol, es va jugar les últimes cartes i va retallar diferències, però es va quedar a un pas de concretar la remuntada.

LES FRASES

Hem fet el que teníem planejat. El Ferencváros té una autèntica selecció mundial
Dani López Pinedo
capità del zodiac cn atlètic barceloneta
Sabíem que anirien a buscar els boies, però hem sabut tenir calma i aprofitar els contraatacs
Chus Martín
entrenador del zodiac cn atlètic barceloneta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)