Rugbi

El rugbi a les presons

Rugbi. La federació catalana presenta Espartans Catalunya en col·laboració la Fundación Espartanos de l’Argentina

La Federació Catalana de Rugbi i la Fundación Espartanos de l’Argentina van signar un conveni de col·laboració per fer que el rugbi entri a les presons catalanes com una eina socialitzadora, de reeducació i de reinserció social. El projecte està basat en l’iniciativa que va néixer a l’Argentina l’any 2009. Es va començar en alguns centres penitenciaris i s’han arribat a crear equips que competeixen fins i tot fora de la presó.

El president de la federació catalana Ignasi planas va remarcar: “Els Espartans Catalunya neixen amb l’ambició de ser un impacte positiu en les vides de les moltes persones. El rugbi és l’esport ideal per fer-ho”. Damián Donnelly, president de la Fundación Espartanos, va compartir l’experiència argentina: “Treballem en gairebé 60 presons argentines donant esperança a qui l’ha perduda”. L’acte també va comptar amb la participació el Cònsul General de la República Argentina a Barcelona i Ambaixador Alejandro Alonso Sainz i el president del CR tarragona, Andrés Lechuga, club que està vinculat a aquesta iniciatives des de l’any 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)