Ciclisme

Froome surt d’una “llarga i reeixida” operació

Ciclisme. El responsable de l’equip Ineos ha explicat que la cirurgia ha reparat el fèmur, el maluc, el colze i algunes costelles del britànic, i que estarà uns dies en la unitat de cures intensives

El britànic Chris Froome, quatre cops guanyador del Tour, ha sigut operat durant vuit hores per reparar les fractures que es va fer quan ahir es va estavellar contra un mur a 60 km/h quan feia un reconeixement a la contrarellotge de la quarta etapa de la Dauphnié. El director de l’equip Ineos, Dave Brailsford, ha explicat que l’operació ha sigut llarga però ha tingut èxit: “S’ha sotmès a una cirurgia per reparar el fèmur, el maluc i el colze. Te costelles trencades i una mica de dany intern. Estarà en l’unitat de cures intensives durant els propers dies”. El responsable de l’Ineos ha dit que és molt aviat per parlar d’un període de temps de rehabilitació i quan podrà tornar a córrer: “El primer és el primer. Per ara ens hem de concentrar en el dia d’avui i després en el de demà”.

Comparant les lesions del britànic amb lesions similars d’altres ciclistes i el temps que han necessitat per tornar a competir, es parla de que és poc probable que Chris Froome pugui tornar a competir aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)