Natació

Peaty i Hosszu lideren el cartell del Ciutat de Barcelona

Natació. La reunió es disputa el cap de setmana a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu i no hi faltaran les principals nedadores catalanes amb Mireia Belmonte, Jessica Vall i Marina García al capdavant

El britànic Adam Peaty, campió olímpic, mundial i europeu de 50 i 100 m braça, i l’hongaresa Katinka Hosszu, campiona olímpica en 200 m estils, 400 m estils i 100 m esquena, lideren el cartell del trofeu Ciutat de Barcelona, que es disputa el cap de setmana a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu amb molts al·licients i la participació d’uns 600 nedadors provinents de 45 països. La prova barcelonina tancarà el circuit Mare Nostrum després de les reunions de Montecarlo i Canet de Rosselló i suposarà l’última oportunitat pels nedadors espanyols d’aconseguir les marques mínimes de participació per al mundial de Gwangjiu. Tampoc faltaran a la cita les principals estrelles catalanes com ara Mireia Belmonte, Jessica Vall i Marina García. En la presentació d’aquest migdia hi han participat en representació del club organitzador, el CN Sant Andreu, Jessica Vall i África Zamorano, que ja tenen la plaça guanyada per al mundial, i el mallorquí Joan Lluís Pons, que buscarà el bitllet en els 400 m estils. També han intervingut en l’acte el president del CN Sant Andreu Àngel Bernet, el president de la Federació Catalana de Natació Enric Bertrán, la comissionada d’Esports Marta Carranza, el coordinador d’Esports de la Diputació Daniel Laga i el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport i l’Eduació Física Pere Vilà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)