Futbol sala

Els penals donen avantatge a El Pozo

Futbol sala. El Barça Lassa perd (3-3, 4-3) el tercer assalt de la final de la lliga a Múrcia i dilluns tindrà una pilota de campionat en contra

El Barça ha caigut als penals en el tercer assalt de la final de la lliga. Un llançament desviat de Leo Santana ha claudicat amb les aspiracions d’un Barça que havia fet un bon partit en el primer dels dos assalts a terres murcianes però no ha tingut premi. Dilluns, El Pozo tindrà un primer match ball.

Cop dur tot i que havia començat bé el Barça. Amb Marcenio en mode playmaker tot és més fàcil. El brasiler s’ha carregat, a base d’assistències, l’equip a les esquenes en els primers compassos del partit. D’ell han arribat les primeres opcions d’Esquerdinha i Aicardo, que s’han trobat un inspirat Fede. I d’ell ha nascut el primer gol del Barça: el brasiler ha servit, des de fora de banda, per Leo Santana i aquest, al cor de l’àrea, ha obert la llauna. El gol ha precedit un temps mort de Giustozzi, que ha fet que el seu equip reaccionés bé al gol blaugrana. Fins a tres vegades han picat els murcians amb els pals de la porteria de Juanjo, avui titular en detriment de Dídac. Plaza, quatre minuts després, ha respost amb un altre temps mort que ha reactivat els seus homes. I aquests, després d’una jugada espectacular, han fet el segon. Marcenio ha tornat a habilitar Joselito, aquest ha assistit a Ferrao i el pitxitxi no ha fallat a la cita fent el seu 35è gol de la lliga.

El Pozo ha sortit amb una altra cara en la segona meitat. Ha provat tres vegades els reflexes de Juanjo i ha acabat retallant distàncies amb un xut amb la cama esquerra d’Álex. La resposta del Barça ha estat demolidora i Esquerdinha ha tornat a posar terra de per mig amb el tercer gol. Un contraatac de manual, que ha llançat Leo Santana i ha conduit Sergio Lozano, l’ha transformat el de Cuiaba amb l’1-3. A partir d’aleshores, el Pozo ha estat millor, conduit pel seu públic, i ha transformat el seu domini en el 2-3, obra d’Andresito en una jugada assajada. El duel s’ha ennegrit, el públic ha fet la seva feina i els àrbitres han expulsat Sergio Lozano per doble targeta groga. El varem, correcte en l’acció, després no ha estat el mateix en una jugada de Pito. La segona grogs de Lozano, per tallar un contraatac murcià després d’una gran ocasió que Leo Santana ha rematat bé però s’ha trobat amb el cos d’Esquerdinha. Del possible 2-4, s’ha passat a una situació d’inferioritat pels blaugrana. Els murcians han girat bé la pilota davant la bona defensa blaugrana i han forçat un penal per mans de Marcenio. Alex l’ha transformat i ha igualat, de nou, el duel. El Barça ho ha intentat, amb el mateix Marcenio de porter jugador, però qui ha tingut l’ocasió més clara ha estat Andresito que ha vist com Juanjo li desviava un doble penal amb la punta dels dits. La pilota ha acabat tocant el pal.

En la pròrroga, el guió ha estat similar i, de nou, Andresito ha tingut la opció de desequilibrar del duel sobre la botzina amb el segon doble penal després d’una falta innocent d’Esquerdinha. Tampoc l’ha sabut materialitzar i el duel s’ha decidit als penals. Allà, Leo Santana ha fallat el seu llançament i El Pozo s’ha avançat en la final de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)