Natació

Vall i Peaty llueixen en el Ciutat de Barcelona

Natació. La catalana fa la mínima pel mundial i només és superada per Efimova en els 200 m braça i el britànic s’exhibeix en els 100 m braça

La nedadora del CN Sant Andreu Jessica Vall ha quedat segona en la final dels 100 m braça en el trofeu Ciutat de Barcelona, que es disputa durant el cap de setmana. Vall ha rebaixat, a més, la mínima B del mundial (2:25.59). Només ha estat superada per la russa Julia Efimova (2:21.60), campiona del món i campiona olímpica. La catalana ja tenia la mínima del mundial per als 100 m braça des del campionat d’Espanya. L a castellonina Lidón Muñoz (Sant Andreu) ha rebaixat el rècord d’Espanya dels 50 m lliure (24.91), una marca que també li permetrà disputar aquesta prova en el campionat del món.

La gran figura de l’encontre, el campió olímpic i recordista mundial Adam Peaty no ha decebut. El britànic ha mostrat el seu talent en la final dels 100 m braça aconseguint no només una clara victòria sinó rebaixant el rècord del circuit Mare Nostrum (58.15), que tenia ell mateix des de fa uns dies a Canet (58.78). Peaty s’ha quedat a poc més d’un segon del seu rècord mundial (57.10). També ha batut el rècord del Mare Nostrum la jove argentina Delfina Pignatiello (18 anys) en els 1.500 m (15:51.68). La badalonina Mireia Belmonte ha estat segona (16:09.71).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)