Handbol

El llaç és el títol de copa

Handbol. El Sarrià tanca el seu millor curs, el de l’ascens a plata, amb la final a casa contra la Roca, a qui encara no ha guanyat

La copa catalana tanca el curs 2018/19 amb la final a Sarrià de Ter, entre l’amfitrió i la Roca. Els sarrianencs, ascendits a plata per primer cop en la seva història, s’enfronten a l’únic equip que se’ls ha resistit aquesta temporada: 26-27 a l’octubre, en la segona de les quatre derrotes de la temporada per al Sarrià i 29-23 al febrer. “Ens ha guanyat els dos partits, són joves i corren molt”, reconeix Pere Coll en la prèvia del que serà, també, el seu darrer partit a la banqueta del primer equip. Salva Puig serà el tècnic per al debut a la segona categoria estatal.

“Passi el que passi és una gran temporada. Si a més la podem acabar així, amb un títol...”, diu l’entrenador de l’equip, que té assegurada la semifinal a la supercopa, també a l’estiu, contra un dels dos catalans a l’Asobal, Barça o Granollers. El 36-27 de diumenge, amb l’OAR Gràcia, permetrà rememorar el 26-29 del 2017 contra el Fraikin.

Balanç

“L’objectiu era jugar bé, fer gaudir l’afició i, després, ja es veuria”, sintetitza Coll sobre la temporada que s’acaba i que s’explica des de les derrotes, sinònim d’èxit. “Vam tenir les dues a l’inici que, a Sant Quirze s’hi pot perdre [31-29]. I la de casa amb la Roca [26-27] sí que va fer mal però el partit següent a Mataró [26-29] hi vam guanyar i fent un bon partit” diu el tècnic de l’ascens, que renuncia a plata –era la primera opció del club– per motius laborals. I continua amb el balanç: “Van venir les tretze victòries seguides, partit a partit fins a l’empat a casa amb el Sant Quirze [27-27] i la derrota a la Roca [29-23], el pitjor partit de la temporada.” “La de Sant Cugat [27-25] que teníem baixes i es lesiona Guillem Torres, va ser el toc d’atenció que ens va permetre fer un gran final de temporada”, conclou.Des de l’última derrota, el 16 de març, el Sarrià va guanyar els cinc següents partits i va empatar el darrer a la lliga que acabaria guanyant (a 25 amb l’OAR Gràcia a Sabadell). A la fase a Avilés va fer un tres de tres que valia un ascens i, en la copa, ha aconseguit dos triomfs

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)