Atletisme

El Barça, a les portes dels títols estatals de clubs

Atletisme. Es queda a sis punts del Playas de Castellón en la categoria masculina i a tres en la femenina amb actuacions brillants de Bastué i Rojas

El Barça d’atletisme ha acaronat aquesta tarda per moments la possibilitat d’aixecar el títol estatal de clubs masculí a Sòria després d’una lluita ferotge amb el Playas de Castellón, que finalment ha aixecat el títol per sis punts de diferència (135-129). La victòria dels campions en el relleu dels 4x400 m ha decantat la balança a favor del Playas. En el Barça ha destacat Aleix Porras, que s’ha imposat en els 400 m tanques amb marca personal (50.35).

En el campionat femení, disputat a Saragossa, el Barça s’ha quedat a només tres punts de la victòria, que també ha estat pel Playas, que ha posat punt i final a l’hegemonia del València, que havia encadenat 26 títols. La lluita entre els tres favorits s’ha resolt per la mínima: 124 punts pel Playas, 122 pel València i 121 pel Barça. En l’equip blaugrana han destacat Jaël Bastué, que ha fet marca personal i rècord català sub-20 dels 100 m (11.46), i la veneçolana Yulimar Rojas, que ha saltat fins als 6,79 (+2,9 de vent), en el concurs de llargada. L’AA Catalunya ha quedat sisè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)