Tennis

Allie Kiick compleix els pronòstics a l’Hispano-francès

Tennis. La nord-americana, cap de sèrie número u, s’imposa en la final del Ciutat de Barcelona a la turca Cagla Buyukakcay (7-6, 3-6 i 6-1)

La nord-americana Allie Kiick, cap de sèrie número u, ha necessitat tres sets per complir els pronòstics i assolir el títol ITF Ciutat de Barcelona després de vèncer en la final a la gran revelació a les instal·lacions del CE Hispano-francès, la turca Cagla Buyukakcay, per 7-6 (3), 3-6 i 6-1. El partit, que s’ha allargat fins a les 2h46, ha tingut diverses alternatives, però al final s’ha acabat resolent a favor de la jugadora dels Estats Units, de 23 anys i 138a del rànquing de la WTA, quan totes dues tennistes ja estaven al límit de les seves forces. Per a Kiick és el triomf més important des que va patir un melanoma al genoll que la va tenir dues temporades allunyada de les pistes (2015-2017). “Es tracta del torneig amb més entitat que guanyo des del meu retorn a les pistes, però té fins i tot més valor si considerem les dues duríssimes setmanes que estic encadenant, que acaben amb una final contra una rival que no renunciava a un sol punt. Ara toca recuperar i començar a treballar en la gira de gespa a Anglaterra”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)