El Sarrià guanya la copa catalana (30-25)

Handbol. Campió de lliga i ascendit a plata, el títol és el colofó a la millor temporada dels sarrianencs

Campió de lliga regular, campió de la fase a Avilés –el curs que ve serà de plata– i campió de copa catalana. Aquest és el triplet del Sarrià, que acaba de guanyar el títol superant 30-25 La Roca en una final que ha dominat des de l’inici tot i que al final els de Pere Coll han hagut de posar-hi els cinc sentits.

El Sarrià ha anat sempre per davant menys en el 0-1 i 1-2 a la primera meitat (Puig, primer dels quatre penals sense error abans del descans). Un parcial de 3-0 amb tres aturades de Guiti ha donat la màxima als locals, que castigaven les errades de La Roca al contraatac (4-2 i 5-3). Els vallesans han empatat a 6 i 8 des dels 7 metres i, quan Guiti no ha tornat a parar (11-10, 22’) Nitu Pórtulas ha pogut anotar per partida doble, la segona corrent i assistit per Torres (13-11).

L’extrem dret ha obert el marcador a la segona meitat (14-13) i, amb tres gols seguits, ha obert distàncies (16-13 a la contra per aturada de Pau Guitart) que Mariscal establiria en una màxima de 4 (17-13, 4:06 temps visitant).

La Roca ha necessitat 6:12 per marcar en la segona meitat, quan Teixidor ja havia enfilat la renda als 5 (18-13). Nitu Pórtulas amb el seu vuitè gol l’ha tornat a posar als 5 (23-18), abans que La Roca es quedés amb dos menys. Però Rovira no ha aprofitat el penal i, Ballester, n’ha desaprofitat un altre quan els visitants havien reduït la distància (23-20).

Pere Arnau ha trencat 4 minuts de sequera blava (24-20) però La Roca ha obligat Pere Coll a aturar el duel (24-22, 21:49).

Arnau Rovira ha fet tres gols seguits amb el pavelló encès amb l’arbitratge, que han exclòs Mariscal abans que Guiti a tres minuts i mig pel final. Amb un menys, Guiti s’ha erigit en heroi a la porteria i, amb una exclusió de la Roca, Rovira ha fet de penal el 28-25 a 1:23 per acabar. Rovira ha fet el 29-25 i, Balle, ha tancat el marcador amb el pavelló celebrant el títol, ja.