Futbol sala

Cop de puny d’excel·lència

Futbol sala. El Barça salva la pilota de campionat i recupera el factor pista amb un triomf contundent a Múrcia en què ofereix la millor versió dels quatre assalts de la final de la lliga

EL POZO 3 BARÇA 7

EL POZO MÚRCIA:Fede, Matteus, Miguelín, Xuxa i Alex –cinc inicial– Fer Drasler, Alberto Garcia, Pito, Alex Garcia, Dario, Andresito i Fernando.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Aicardo, Marcenio, Joselito i Ferrão –cinc inicial– Sergio Lozano, Arthur, Adolfo, Esquerdinha, Boyis, Leo Santana, Roger i Rivillos.GOLS:0-1 (3’) Ferrão. 1-1 (7’) Pito. 1-2 (14’) Esquerdinha. 1-3 (17’) Leo Santana. 1-4 (22’) Ferrão. 1-5 (25’) Adolfo. 2-5 (30’) Fernando. 3-5 (34’) Andresito. 3-6 (37’) Adolfo. 3-7 (38’) Adolfo.ÀRBITRE:Rodrigo Miguel i Sánchez Molina.PÚBLIC:Uns 8.000 aficionats al Palau d’Esports de Múrcia.

El Barça va forçar ahir el cinquè partit de la final de la lliga. “Que ningú ens doni per morts”, avisava Sergio Lozano, el capità. Doncs, ahir, el conjunt blaugrana va oferir la millor versió dels quatre partits de la final i va recuperar el factor pista amb un triomf contundent contra El Pozo. Dissabte, al Palau i davant de la seva gent, els blaugrana buscaran la quarta lliga de la seva història i trencar un període de cinc anys de domini del Movistar Inter.

Ahir el Barça va seguir amb la bona línia del darrer partit de la final. Tot i perdre, els blaugrana havien ofert bones prestacions. Sobretot en la primera meitat. I ahir va ser igual. Tot i un curtcircuit en la jugada de l’únic gol d’El Pozo, els blaugrana van ser millors. Els catalans es van adormir en una jugada de pissarra a la sortida d’un córner i Pito va empatar el duel. Abans, Ferrão havia superat Matteus –ahir el brasiler va guanyar la partida al seu compatriota després de tres assalts duríssims en què han ofert batalles magnífiques a l’espectador– i havia obert la llauna per al seu equip (3’). El de Chapecó, pitxitxi de la lliga amb 38 dianes, ha marcat en tots els partits de la final.

La diana de Pito (1-1) va tenir una reacció demolidora del Barça, que va fer callar el Palau d’Esports de Múrcia amb dues dianes d’Esquerdinha i Leo Santana. El primer es va regirar davant Fer Drasler i va batre Fede amb la cama dreta. El segon es va refer de l’errada en la tanda de penals de dissabte culminant un contraatac. L’assistència del gol de Leo Santana, per cert, va ser d’un Adolfo que va oferir un recital en la segona meitat.

Només sortir del vestidor en la segona meitat, a més, el Barça va tallar qualsevol reacció d’El Pozo amb una diana de Ferrão, que va tornar a desfer-se del seu marcador i va fer el quart. Un golàs.

Recital d’Adolfo

“Quan Adolfo funciona, el Barça funciona”, va dir fa uns mesos Andreu Plaza. El de Santa Coloma acabava de fer el seu primer hat-trick amb la samarreta del Barça. I ahir, a Múrcia, va repetir. Primer, amb una rematada exquisida després d’una passada de geni de Sergio Lozano quan els murcians pressionaven a tota la pista. I després fent gala de la seva intuïció defensiva quan els rivals ataquen en superioritat. El Pozo, que havia fet dos bons gols amb Miguelín vestint la samarreta de porter jugador, va veure com Adolfo robava dues pilotes gairebé seguides a Pito i feia el sisè i el setè del Barça. Les angúnies que havia generat el conjunt xarcuter en dues grans accions de superioritat les va tallar el de Santa Coloma amb dues dianes que suposen un cop de puny sobre la taula d’un Barça que, amb una versió d’excel·lència, va forçar el cinquè i definitiu partit de la final de la lliga.

ELS PROTAGONISTES

En el primer partit ja vam golejar, però no té res a veure. En aquest, la victòria és molt treballada
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa
Treballo durant cada partit per ajudar l’equip. Avui ha sigut amb gols i estic molt content
Adolfo
jugador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)