Natació

Belmonte, Vall, García i Zamorano, en la llista definitiva del mundial

Natació. També formen part de la selecció espanyola els nedadors del CN Sant Andreu Joan Lluís Pons i Lidón Muñoz

Quatre nedadores catalanes, Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), Jessica Vall (CN Sant Andreu), Marina García (CN Sabadell) i Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) figuren en la llista definitiva per al mundial de Gwangju, segons ha anunciat aquest matí la Federació Espanyola de Natació. El trofeu Ciutat de Barcelona, que es va disputar el cap de setmana a la piscina Pere Serrat, era la segona i última oportunitat per aconseguir les mínimes de participació i per acabar de concretar el programa de competició pels qui ja s’havien guanyat la plaça. Així, es van afegir a l’expedició dos nedadors més del CN Sant Andreu, el solleric Joan Lluís Pons, que a més dels 400 m estils competirà en els 200 m papallona, i la castellonenca Lidón Muñoz, que participarà en els 50 m i els 100 m lliure. També formarà part del cos tècnic de la federació l’entrenador del Sant Andreu Jordi Jou.

El programa de competició de Belmonte serà l’habitual i figura inscrita en sis proves: 400 m, 800 m i 1.500 m lliure, 200 m i 400 m estils, i 200 m papallona. Vall disputarà les tres proves de braça (50, 100 i 200 m), Marina, en 100 m i 200 m braça, i Zamorano, en els 100 m i els 200 m esquena. Completen la selecció espanyola Jimena Pérez (Gredos San Diego), Hugo González i Juan Segura, del Real Canoe. Les proves de natació del mundial es disputaran del 21 al 29 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)