Handbol

Álvaro Ferrer, l’adeu “definitiu”

Handbol. El central del Fraikin BM Granollers, de 37 anys, anuncia en una compareixença de premsa que les seves responsabilitats més grans a l’Ajuntament li fan impossible conciliar la vida personal amb la laboral i l’esportiva

El jugador del Fraikin BM Granollers Álvaro Ferrer (1982) va anunciar, emocionat, en una compareixença de premsa que deixava la pràctica activa de l’handbol. Ferrer, que en els últims anys ja havia compaginat l’handbol amb el càrrec de regidor d’Esports de Granollers, va admetre que la seva responsabilitat més gran al consistori –figurava com a número 3 en la llista del PSC– li feia impossible conciliar la vida personal amb la laboral i l’esportiva. “Si fos per mi, seguiria jugant, però ara necessitaré molta més dedicació com a regidor”, va explicar el jugador, que ja s’havia retirat el 2017, però que va ser repescat per la baixa per lesió d’Albert Pujol. “Vaig tornar al Granollers per fer-los un favor, però em queda la sensació que el favor me’l van fer a mi”, va dir en referència a Antonio Rama, que el va repescar el 2017 quan ja s’havia acomiadat de l’afició. Ferrer va anunciar la seva retirada “definitiva” acompanyat dels seus companys de l’equip, del president del club, Josep Pujadas, i del tècnic, Antonio Rama, que també van intervenir en l’acte. A més del club granollerí, en què ha militat 15 temporades en dues etapes (més de 400 partits a l’Asobal i 70 en la competició europea), el central vallesà també ha jugat a l’Ademar de Lleó, l’Atlético de Madrid, el Porto, el Hannover, la Roca i l’Aragó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)