Handbol

La Granollers Cup, a punt

Handbol. Marc Cañellas i Lara González seran els padrins del torneig internacional que aplegarà més de 5.000 jugadors del 26 al 30 de juny en diverses poblacions del Vallès Oriental

Uns 5.000 jugadors i jugadores, d’entre 10 i 21 anys, ompliran la setmana vinent diferents pavellons i recintes esportius del Vallès Oriental amb motiu de de la 21a Granollers Cup, el torneig internacional d’handbol més gran del sud d’Europa. Ahir se’n va fer l’acte de presentació a l’ajuntament de Granollers. A més de la capital vallesana, també es disputaran partits a les Franqueses del Vallès, Canovelles i Vilanova del Vallès, entre el 26 i el 30 de juny. Els internacionals Marc Cañellas (Kristianstad) i Lara González (Besançon) exerciran de padrins d’una competició que aplegarà 324 equips, que a més de diferents federacions espanyoles provenen de fins a tretze països: Algèria, Bòsnia i Hercegovina, el Brasil, Colòmbia, Dinamarca, França, Islàndia, Israel, Mèxic, Nigèria, Noruega, Rússia i Suècia. En els quatre dies de competició es jugaran 1.022 partits de 30 minuts en tretze pistes diferents de joc. Uns 200 voluntaris col·laboren en l’organització d’un torneig que va a càrrec del BM Granollers i la Fundació Balonmano Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)