Futbol sala

El Barça preveu una entrada històrica en el cinquè partit

Futbol sala. El club ven més de tres mil entrades en menys de dotze hores i només queden algunes localitats amb poca visibilitat per mirar de superar el rècord del Palau (6.923)

Quan va acabar dilluns el quart partit de la final de la lliga entre El Pozo i el Barça Lassa (3-7) es va desfermar la bogeria entre els aficionats culers per trobar una entrada pel duel decisiu de dissabte al Palau Blaugrana (21.00 h, Esport 3). En menys de 12 hores es va vendre més de tres mil entrades, tot un rècord. De fet, entre els abonats i les entrades venudes posteriorment ja només en queden un miler, que són les de poca visibilitat però que segurament acabaran em mans de seguidors àvids de celebrar amb els jugadors la primera lliga en sis anys.

El rècord d’assistència al Palau Blaugrana en un partit de futbol sala és de 6.923 en un dels duels de la final de la temporada 2016/2017 contra l’Inter Movistar (18 de juny). Aquesta temporada la millor entrada va ser la del segon partit de la final contra el Pozo (5.434), que va acabar amb la victòria en la pròrroga dels murcians.

Durant la temporada regular Andreu Plaza va insistir en la rellevància d’assegurar el primer lloc per poder jugar un cinquè partit com a local si s’arribava en una situació com aquesta. El curs passat, de fet, el Barça va acabar perdent el títol contra el Movistar a Torrejón després d’un cinquè partit absolutament dramàtic, situació que també havia tingut lloc la temporada anterior. “Els dos últims anys no tenir el factor pista a favor ens ha passat factura, jugar a Torrejón és molt complicat, amb l’afició en contra; ara podrem gaudir d’un partit com aquesta amb els nostres, amb els mai ens deixen sols”, assenyala Adolfo, una de les grans figures del quart partit a Múrcia.

Ara, favorits

“Teníem tots claríssim des de principi de temporada que si havia d’arribar a un cinquè partit a la final de lliga havia de ser al Palau i així ho vaig dir als jugadors”, recorda el tècnic, Andreu Plaza, escarmentat també per les doloroses derrotes en les dues últimes lligues perdudes. “Ara tenim la final on la volíem, amb la nostra gent i això fa que siguem potser més favorits que al principi de la final.”

REACCIONS

Els dos darrers anys no tenir el factor pista a favor en la lliga ens ha passat factura
Adolfo
JUGADOR DEL BARÇA LASSA
Ara tenim la final on la volíem, amb la nostra gent, i això fa que siguem potser més favorits
Andreu Plaza
ENTRENADOR DEL BARÇA LASSA

Marc Tolrà, campió a Portugal

L’antic capità del Barça, l’internacional Marc Tolrà, va aixecar la seva primera lliga amb el Benfica després que els de Lisboa s’imposessin en la final, també en un cinquè partit, al seu etern rival ciutadà, l’Sporting, per 4-3. Tolrà va deixar el Barça la temporada passada, abans que s’acabés el curs, per problemes personals. Un altre exjugador de la lliga espanyola, Raúl Campos, va ser determinant en la victoria del Benfica amb tres gols en la primera part. Els dos equips jugaran la Champions la temporada vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)