Espanya cau en els penals contra Hongria

Waterpolo. El partit de la segona jornada de la fase de grups de la superfinal de la lliga mundial ha estat molt anivellat

HONGRIA 11 (4) ESPANYA 11 (1)

HONGRIA:Kardos, Gor-Nagy, Kallay (1), Varnal (1), Pasztor (4), Nemet, Jansik (1), Kovacs, Erdelyl (1), Batori (2), Bedo, Nagy (1) i Bisztritsanyl.ESPANYA:López Pinedo, Munarriz (1), Granados (4), De Toro (1), Cabanas, Larumbe, Barroso (1), Guillem Garcia, Tahull, Perrone (1), Mallarach (3), Bustos i Lorrio.PARCIALS:2-3, 3-3, 3-3, 3-2 i penals 4-1.ÀRBITRES:B. Margeta i N. Peris. Van excloure Gor-Nagy, Pasztor i Nagy per Hongria i Munarriz i Bustos per Espanya. Van mostrar targeta groga als dos entrenadors, Tamas Marcz i David Martín.

La selecció espanyola va ser derrotada en els penals per Hongria en la segona jornada de la fase de grups de la superfinal de la lliga mundial. El partit va ser molt anivellat i va acabar amb un empat (11-11), i en els penals els hongaresos van estar molt més encertats (4-1).

Des de l’inici del partit el conjunt estatal es va avançar en el marcador i en els primers minuts va estar molt encertat en les jugades d’home de més. Després del 2-3 del primer quart Espanya va arribar al descans amb un mínima avantatge de 5-6. Els hongaresos no es van posar al davant en el marcador fins a dos minuts del final, quan van anotar l’11-10. Álvaro Granados, que va marcar quatre gols, va empatar de penal quan faltava només mig minut per acabar. Abans d’iniciar-se el darrer període, una forta tempesta va obligar a aturar el partit uns vint minuts.

Tot i la derrota, el combinat estatal ocupa el primer lloc del grup, i si avui guanya el Canadà en l’últim partit (19.15 h) acabarà en aquesta posició. En l’altre partit del grup d’aquesta segona jornada el Japó va golejar el Canadà per 17-7.