WATERPOLO.

Espanya acaba primera de grup

La selecció espanyola va derrotar per 5-12 el Canadà en la tercera jornada de la superfinal de la lliga mundial i va acabar en la primera posició del grup A. Espanya jugarà els quarts de final contra el quart classificat del grup B, el Kazakhstan. La selecció estatal va haver d’anivellar un 2-0 en contra d’entrada i va empatar (2-2) al final del primer període. La igualtat es va mantenir fins al descans, al qual es va arribar amb un 3-3. En la represa els homes de David Martín van estar molt encertats i es van distanciar en el marcador. Un parcial de 2-4 en el tercer quart va encarrilar la victòria i un altre de 0-5 en els darrers vuit minuts va donar el triomf i el primer lloc del grup a la selecció estatal.