Atletisme

Esther Guerrero fa la seva millor marca a Huelva

Atletisme. La banyolina del New Balance ha acabat quarta en els 1.500 femenins i, amb 4:07.89, ha establert el seu millor temps i s’ha quedat a un segon de la mínima pel mundial

Esther Guerrero acaba d’establir en 4:07.89 el seu millor registre personal en els 1.500 metres, a la cursa disputada a Huelva corresponent al míting internacional que s’hi disputa.

La banyolina del New Balance ha estat quarta de la cursa, que afrontava amb un millor temps de 4:12.50. L’ugandesa Esther Chebet ha estat la més ràpida amb 4:07.26, imposant el seu final en la darrera volta. Marta Pérez, que havia liderat la cursa seguida de Guerrero, ha acabat segona amb 4:07.51. La marroquina Siham Hilali amb 4:07.66 ha superat en la recta final Esther Guerrero.

La mínima per córrer el mundial a Doha, en els 1.500 femenins, és de 4:06.50.

“Tenia una mica de por perquè vaig córrer a Estocolm i no em va sortir molt bé. Aquí venia amb la intenció de veure on estava i la veritat és que m’he trobat molt i molt bé” ha dit Guerrero, que ha posat de manifest que li manca experiència en la distància per poder accelerar si la cursa es frena, com ha passat en la segona volta.

Mechaal s’estrena

Adel Mechaal (New Balance) ha aconseguit el seu primer triomf d ela temporada d’aire lliure, remuntant per fora en el darrer revolt i corrent en solitari la recta final. El palamosí ha fet un temps de 3:38.69, gairebé tres segons per sobre la mínima per al mundial (3:36.00).

“Estic molt feliç d’haver guanyat un altre cop a aquí” ha dit Adel després de córrer, recordant que aquest és el tercer any seguit que guanya en el Míting de Huelva.

“He tingut unes grans sensacions, he plantejat la cursa com una eliminatòria de semifinals mirant d’aguantar darrer el grup fins la última recta i ha estat u gran test de cara el mundial de Doha” ha explicat. I sobre l’objectiu, hi ha afegit: “A Rabat em vaig quedar només a dues dècimes de la mínima i estic segur que en el futur sortirà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)