Atletisme

Millor marca personal per a Esther Guerrero

Atletisme. La banyolina rebaixa de gairebé cinc segons el seu millor temps en els 1.500 i Adel Mechaal guanya la cursa masculina a Huelva

Esther Guerrero va establir en 4:07.89 el seu millor registre personal en els 1.500 metres, al míting de Huelva. La banyolina del New Balance va ser quarta de la cursa, que afrontava amb un millor temps de 4:12.50. L’ugandesa Esther Chebet va guanyar amb 4:07.26 –la mínima per al mundial és de 4:06.50–. “Tenia una mica de por perquè vaig córrer a Estocolm i no em va sortir gaire bé. Aquí venia amb la intenció de veure on estava i la veritat és que m’he trobat molt i molt bé”, va dir Guerrero, que va destacar la manca d’experiència en la distància per poder accelerar si la cursa es frena, com ahir.

Assaig de Mechaal

Adel Mechaal (New Balance) va aconseguir el seu primer triomf de la temporada d’aire lliure, remuntant per fora en el darrer revolt. El palamosí va fer 3:38.69, lluny de la mínima per al mundial (3:36.00). “Estic molt feliç d’haver guanyat un altre cop a aquí” va dir, tot recordant que és el tercer any seguit que guanya a Huelva. Llorenç Sales (Montsià) va ser sisè amb 3:40.60, la seva millor marca de l’any.

“He tingut unes grans sensacions, he plantejat la cursa com una eliminatòria de semifinals, mirant d’aguantar darrere el grup fins a l’última recta i ha estat un gran test de cara el mundial de Doha”, va explicar. I sobre el seu objectiu, hi va afegir: “A Rabat em vaig quedar només a dues dècimes de la mínima i estic segur que en el futur sortirà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)