Més esport

Els Jocs de Minsk alcen el teló

Jocs Europeus. Hi competeixen dinou catalans en nou disciplines diferents

El piragüista lleidatà Saül Craviotto, doble campió olímpic en K2 500 m i K2 200 m, lidera una delegació de dinou esportistes catalans que des d’ahir fins el diumenge 30 de juny competeixen a Minsk en la segona edició dels Jocs Europeus, una competició que intenta consolidar-se en el calendari internacional amb sort desigual en funció de les modalitats. Craviotto, que competeix en K4 500 m, ja va ser plata en K1 200 m a Bakú 2015, i a Minsk tornarà a ser un dels principals referents catalans. També està convocada Laia Pélachs, en K2 500 m.

Ahir es va inaugurar la competició de bàsquet 3x3 amb victòria d’Espanya contra Estònia (15-13) i nou punts de la jugadora de l’Uni Girona Helena Oma. L’equip espanyol torna a jugar demà contra Ucraïna, que ahir va vèncer Letònia, per 14-8. L’altre esport d’equip en el programa dels Jocs Europeus és el futbol platja, amb la presència dels tres jugadors de Torredembarra Llorenç Gómez, Edu Suárez i Adri Frutos. En tot cas, no començaran a jugar fins al dia 25.

L’atletisme es regirà amb un format innovador, perquè cada selecció participarà en vuit proves i un relleu mixt final que competirà en handicap en funció de la diferència de punts que els separi dels seus rivals. Entre els seleccionats, hi figuren les catalanes Estela García, Cristina Lara, Carmen Sánchez i Zoya Naumov. Completen la representació catalana: Martín Molina i Alberto Eusse (boxa); Helena Casas (ciclisme); Joel Plata, Clara Esquerdo i Anna Serra (gimnàstica), Gàlia Dvorak i Sofia Xuan Zhang (tennis taula) i Sònia Franquet (tir olímpic).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)