Espanya fa els deures i jugarà les semifinals contra Croàcia

Waterpolo. L’equip de David Martín es va mostrar molt superior al Kazakhstan i ja és entre els quatre millors de la lliga mundial

Espanya 18 kazakhstan 10

ESPANYA:López Pinedo, Lorrio; Munárriz (3), Granados (5), De Toro (2), Cabanas, Larumbe (2), Barroso (4), Fernández, Sanahuja (2), García, Mallarach (1) i Bustos.KAZAKHSTAN:Shlemov; Medvedev (1), Zhardan (2), Pilipenko (1), Aubakirov, Shmider, Shakenov, Berbelyuk, Shvedov, Ruday (3), Altayev (2) i Verdesh (1).PARCIALS:3-1, 4-2, 6-4 i 5-3.ÀRBITRES:Voevodin i Flahive.

La selecció espanyola va aprofitar un encreuament força assequible en els quarts de final contra el Kazakhstan per accedir amb solvència a les semifinals de la superfinal de la lliga mundial de Belgrad. El seu pròxim rival serà avui la selecció de Croàcia (16.45 h), que ahir es va desfer del Japó amb autoritat (13-20). L’altra semifinal enfrontarà les seleccions d’Austràlia i Sèrbia, que van eliminar respectivament Hongria (15-16 en els penals) i el Canadà (20-5).

La selecció de David Martín, que es va permetre el luxe de donar descans a jugadors com Perrone i Tahull, va marcar diferències des del primer quart (3-1) i el rival no va estar en cap moment de disposició de discutir-li la victòria. L’equip espanyol es va mostrar molt efectiu en les accions de superioritat (11 de 15) i va tornar a tenir en Álvaro Granados –5 gols– el seu jugador més efectiu.