Futbol sala

El Barça aixeca la lliga al Palau sis anys després

Futbol sala. Les aturades de Juanjo i els gols de Sergio Lozano han capgirat el duel contra El Pozo. L’equip blaugrana guanya la seva quarta lliga i fa el triplet estatal

BARÇA 3 EL POZO 2

BARÇA LASSA:Juanjo, Aicardo, Marcenio, Ferrao, Joselito –cinc inicial–, Leo Santana, Lozano, Adolfo, Esquerdinha, Arthur, Boyis i Rivillos.EL POZO:Fede, Mattheus, Miguelín, Xuxa, Álex –cinc inicial–, Fer Drasler, Alberto, Andresito, Fernando i Pito.GOLS:1-0 (6’) Esquerdinha. 2-0 (25’) Sergio Lozano. 3-0 (28’) Sergio Lozano. 3-1 (28’) Andresito. 3-2 (39’) Andresito.ÀRBITRES:Madorran i Apezteguia.PÚBLIC:6.371 aficionats al Palau Blaugrana.

El Barça ha aixecat la seva quarta lliga després de sis temporades de sequera amb una victòria en el cinquè partit de la final contra El Pozo. Les dues grans figures de l’equip blaugrana han estat Juanjo sota els pals i Sergio Lozano, determinant en el segon temps amb dos gols espectaculars. L’equip d’Andreu Plaza completa, d’aquesta manera, una temporada sensacional amb un triplet de títols estatals: lliga, copa del Rei i copa d’Espanya.

El Pozo ha començat sense por i arribant amb perill a la porteria de Juanjo, que des del minut 1 s’ha convertit en un gegant sota els pals. El Barça ha sabut esperar el seu moment i en un córner servit per Adolfo el brasiler Esquerdinha ha obert la llauna davant l’eufòria de l’afició culer. El guió del partit, amb tot, no ha canviat. El Pozo, amb més possessió, ha continuat posant a prova Juanjo, tot i que les millors ocasions les ha tingut el Barça. Lozano ha enviat un xut a la creueta en una jugada d’estratègia i Ferrao ha desaprofitat un doble penal després d’una puntada de peu de Pito a Lozano. Abans del descans els murcians, amb més possessió, s’han trobat amb una defensa ferma de l’equip de Plaza.

En la segona part Sergio Lozano, el capità, ha sentenciat la final amb dues accions individuals descomunals. En la primera ha creuat tota la pista eliminant rivals i enganyant Fede amb un xut arran de pal i en la segona ha engaltat un xut des de gairebé el mig del camp que ha fet embogir el Palau. El Pozo ha passat a jugar amb el porter jugador. Andresito ha retallat la diferència (3-1) però el 3-2 ha arribat a tres segons del final, quan el Palau ja estava de festa.