Més esport

Les seleccions catalanes femenines sub-16 i sub-18 guanyen l’estatal de rugbi a 7

Rugbi. Els combinats masculins de les mateixes edats s’han emportat la medalla de bronze

Les seleccions catalanes femenines sub-16 i sub-18 han guanyat el campionat d’Espanya de seleccions de rugbi a 7 (CESA7) que s’ha disputat a Valladolid. Els dos combinats catalans masculins de les mateixes edats s’han emportat la medalla de bronze.

El combinat català sub-16 femení ha sigut molt superior a tots els seus rivals. En el seu grup s’ha imposat per 49-0 a Castella i Lleó i per 43-7 a l’Aragó. En el triangular pel títol Catalunya sub-16 ha derrotat a València per 38-0 i a Madrid per 31-12, i s’ha penjat la medalla d’or.

L’equip femení sub-18 ha tingut una trajectòria semblant i en el seu grup ha derrotar les Illes Balears per 27-0 i ha tingut més dificultats per superar Madrid per 19-12. En la semifinal Castella i Lleó no ha sigut rival i l’ha guanyat per 38-0, i en la final ha derrotat València per 24-0 i s’ha emportat el títol.

Els nois sub-16 han perdut la semifinal contra Andalusia per 7-20 i en la lluita pel tercer lloc han derrotat València per 27-7. El conjunt masculí sub-18 també ha estat derrotat en la semifinal, i ha caigut per 12-22 contra Madrid. Després ha guanyat a la selecció de les Balears per 20-7 i ha pujat a la tercera plaça del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)