Ciclisme

Mireia Benito dona el primer podi estatal Massi-Tactic

Ciclisme. Lourdes Oyarbide (Movistar) ha guanyat en solitari la cursa en línia i la corredora de l’equip gironí, que havia estat sisena en la CRI d’ahir, ha guanyat el bronze

Mireia Benito (Massi-Tactic) ha donat el major èxit al Massi-Tactic en el que duu de temporada, la primera de l’equip gironí de categoria UCI i que, per tant, afrontava el seu primer campionat estatal de carretera. La tarragonina (1996) formada al Baix Ter Competició, que havia acabat sisena en la contrarellotge d’ahir, ha entrat a la primera escapada del dia, en una cursa en línia afectada per les altes temperatures, superiors als 37 graus.

La prova, amb inici a Archena, s’ha reduït a 108,4 quilòmetres i la corredora del Massi-Tactic ha entrat en una fuga al quilòmetre 7 que amb cinc corredores més de seguida ha agafat un marge superior al minut, fins els quatre.

Lourdes Oyarbide (MOvistar) ha saltat del grup de favorites amb Irene Méndez (Meruelo) per enllaçar amb les cinc supervivents de la primera escapada, al quilòmetre 60.

En el quilòmetre 74 a l’ascensió a Santa de Totana Oyarbide ha marxat sola quan el marge amb el pilot era de cinc minuts i, malgrat els intents del Movistar, Benito ha conservat el marge i només ha cedit amb Méndez a tres quilòmetres pel final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)