Més esport

Dissetè lloc per a Carol Routier a Mont-real

Triatló. La banyolina, la única de la selecció espanyola que corria la cursa femenina, obté el millor resultat de la temporada al Quebec

Carol Routier ha entrat per primer cop entre les 20 primeres classificades en la cursa de les sèries mundials disputada a Mont-real, des que ha tornat a la competició aquest 2019 un cop superades les greus lesions producte de l’accident que va patir el 2018; mentre s’entrenava amb bici.

La banyolina, que no havia pogut acabar l’anterior cita del calendari de referència al món i el que dóna més punts per a la classificació olímpica, a Yokohama el mes de maig, va ser dissetena en una cursa disputada en la distància esprint i que va guanyar Katie Zaferes (EUA). És el quart triomf seguit a les sèries mundials de la nord-americana, líder de la general.

Routier, la única component de la selecció espanyola a la cursa femenina, va sortir novena de la natació a dotze segons del cap de cursa. En el sector de ciclisme sempre hi va haver un grup d’escapades, que s’acabaria disputant el triomf en benefici de Zaferes, amb un temps de 58:15.

En la categoria masculina Mario Mola, parella de la banyolina, va ser segon darrere el belga Jelle Geens (53:49). El castellà Fernando Alarza lidera la general després d’acabar sisè i el gallec Javier Gómez Noya va ser novè.