Ciclisme

Marc Soler, en el Movistar per al Tour

Ciclisme. El conjunt navarrès compta amb el vilanoví en un equip liderat per Nairo Quintana, Mikel Landa i Alejandro Valverde

Marc Soler correrà el seu segon Tour de França, segons ha fet oficial el Movistar Team amb l’anunci dels 8 homes amb els quals acudirà a la cita més important del calendari.

Nairo Quintana, Mikel Landa i Alejandro Valverde encapçalen una llista en la qual Soler (1993) ha de jugar un paper important juntament amb Imanol Erviti, Carlos Verona, Nelson Oliveira i Andrey Amador.

El conjunt navarrès aposta per dur els tres homes forts a la ronda francesa, després de la inesperada victòria de Richard Carapaz en el darrer Giro. Més enllà de la tasca col·lectiva, en benefici de Quintana o Landa, Soler té un paper destacat al costat d’Alejandro valverde en els moviments del corredor murcià.

El Tour comença aquest dissabte a Brussel·les amb una etapa plana i diumenge té una contrarellotge per equips de 27,6 quilòmetres que pot establir un primer ordre en la classificació general.

L’edició d’aquest any està marcada per les absències de dos dels corredors que tenien més opcions d’arribar a parís amb el mallot groc, Chris Froome (Ineos) i Tom Dumoulin (Sunweb). L’equip del britànic segueix sent el rival a batre perquè compta amb el guanyador el 2018, Geraint Thomas i el colombià Egan Bernal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)