Més esport

Victòria de Vaganian

Escacs. L’armeni s’imposa en el Torneig Llegendes del Festival d’Escacs de Platja d’Aro, en què l’excampió del món Kàrpov és segon

L’armeni Rafael Vaganian va ser el vencedor del Torneig Llegendes del setè Festival Internacional d’Escacs de Platja d’Aro. En segon lloc va acabar l’excampió mundial rus Anatoli Kàrpov, habitual de la competició empordanesa. El Gran Mestre serbi Ljubomir Ljubojevic va haver de retirar-se de la competició per problemes de salut. L’esdeveniment, organitzat pel Club d’Escacs Platja d’Aro, es va disputar durant vuit dies a l’hotel Aromar de la localitat empordanesa.

El festival incloïa la disputa de l’obert internacional en les categories A i B. En l’A es va imposar el cubà Orelvis Pérez, seguit del gironí Àlex Vidal. La tercera posició va ser per a Viktor Moskalenko. En la categoria B, la victòria se la va endur l’ucraïnès Bogdan Nikitin. En el segon i el tercer lloc van acabar, respectivament, Javier Castrillón i Àlex Bes.

En categoria de promoció, es va disputar la copa internacional Anatoli Kàrpov sub-12, amb la participació dels alumnes de les escoles que porten el nom del jugador rus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)