Tennis

Zverev i Tsitsipas, eliminats a la primera a Wimbledon

Tennis. L’alemany ha perdut en quatre sets contra Vesely, i el grec ha cedit després de cinc mànegues contra Fabbiano. Naomi Osaka també s’ha acomiadat en la seva estrena a l’All England Club

L’alemany Alexander Zverev i el grec Stefanos Tsitsipas, dos dels components de la nova generació de tennistes, han perdut tot just en la seva estrena a Wimbledon. Han estat les dues primeres grans sorpreses del torneig londinenc, juntament amb l’eliminació de la japonesa Naomi Osaka, cap de sèrie número dos, a mans de la jugadora del Kazakhstan Yulia Puntintseva (7-6 i 6-2). Zverev, cap de sèrie número 6, ha estat eliminat per Jiri Vesely (4-6, 6-3, 6-2 i 7-5) i Tsitsipas, setè favorit, per l’italià Thomas Fabbiano (6-4, 3-6, 6-4, 6-7 i 6-3).

Djokovic i Anderson, endavant

Qui no ha fallat han estat Novak Djokovic i Kevin Anderson, els dos finalistes de l’última edició, que han resolt amb solvència el primer escull del torneig de Wimbledon després de superar respectivament en tres sets, l’alemany Philip Kohlschreiber (6-3, 7-5 i 6-3) i el francès Pierre Hugues-Herbert (6-3, 6-4 i 6-2). En el seu camí per vèncer per cinquè cop a l’All England Club, el tennista serbi s’enfrontarà al nord-americà Denis Kudla, mentre que Anderson se les heurà amb el també tennista serbi Janko Tipsarevic. Demà entraran en acció els altres dos grans favorits, Roger Federer contra el sud-africà Lloyd Harris, i Rafa Nadal contra el japonès Yuichi Sugita.

Victòria de Granollers

Marcel Granollers, l’únic català que ha entrat avui en competició, ho ha fet amb molt bona nota perquè ha accedit a la segona eliminatòria en guanyar en tres sets l’italià Lorenzo Sonego (7-6, 6-4 i 6-4). Absent el 2018, el llistó del barceloní a Wimbledon és la segona ronda que ha aconseguit fins a cinc vegades. El seu pròxim rival serà el jove francès de 21 anys Ugo Humbert, que es va veure afavorit per la retirada en el cinquè set del seu compatriota Gael Monfils, quan ja el guanyava per 6-7, 3-6, 6-4, 7-5 i 3-0. Els altres dos tennistes catalans en el quadre, Albert Ramos i Paula Badosa, s’estrenaran demà contra el nord-americà Steve Johnson i la russa Varvara Flink.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)