Handbol

El KH-7 BM Granollers jugarà la Challenge Cup

Handbol. El club granollerí, quart classificat a la lliga, es convertirà en el primer equip femení català que participa en una competició europea

El KH-7 BM Granollers jugarà el curs vinent la Challenge Cup i es convertirà en el primer equip femení català que participa en una competició europea. A la Federació Espanyola d’Handbol se li ha concedit una plaça extra i aquesta ha recaigut per mèrits propis al club granollerí com a quart classificat de la lliga de divisió d’honor. La bona notícia arriba en plena celebració del 75è aniversari i el BM Granollers es convertirà en el primer club estatal en haver disputat competicions europees, tant amb el conjunt masculí com en el femení.

El tècnic Robert Cuesta, un dels artífexs de la gesta, ha valorat el nou repte: “Estem molt contentes. Volem agrair l’esforç que ha fet el club per poder jugar aquesta competició, i la ciutat i a l’afició que està amb nosaltres en tot moment. Sobretot, però, ho vull agrair a totes les jugadores que la temporada passada ho van fer possible a cada entrenament. I també a totes les persones i els entrenadors que hi hagut abans a l’equip, que han fet realitat una competició europea que fa alguns anys es veia una mica llunyana. Ara serà una realitat i em venen molts noms al cap que han intervingut en aquest èxit al club.” En el terreny esportiu, comenta: “No és que canvii el plantejament sinó que hi haurà més partits i haurem d’adaptar la planificació a aquests partits. Haurem de preparar-nos per jugar més partits dels que teníem previstos només en amb la lliga i la copa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)