Handbol

El Banyoles debutarà a Esplugues

Handbol. L’equip que dirigirà Sergi Baguer jugarà partits de preparació contra el Bordils i el Sarrià i s’estrenarà a primera estatal masculina el 22 de setembre

L’Handbol Banyoles ja sap el calendari que afrontarà en el retorn a la primera divisió estatal. Els del Pla de l’Estany començaran el cap de setmana del 22 de setembre a Esplugues de Llobregat.

Després d’una temporada en què van assolir l’ascens, els banyolins mantindran el bloc de l’any passat però amb nou entrenador, Sergi Baguer, substitut de Gerard Espígol, que havia estat al càrrec de l’equip les últimes cinc temporades.

Baguer té un llarg currículum com a preparador ja que va passar set anys com a entrenador del Sarrià en categories de formació i en el primer equip. Prové del GEiEG i també ha dirigit la selecció catalana infantil les cinc últimes temporades, una feina que no deixarà. “Intentaré mantenir el treball que havia fet en Gerard Espígol, adaptar-me a l’equip i intentar que faci el pas endavant en tots els aspectes necessaris per assolir la permanència”, assegura Baguer.

L’entrenador de Castelló d’Empúries és conscient que hi ha un grup consolidat i intentarà anar coneixent els jugadors de mica en mica abans de començar la pretemporada el 19 d’agost, quan els banyolins trepitjaran la pista per primera vegada després de l’ascens. En el mes previ al debut a primera estatal s’han programat amistosos contra el Bordils i el Sarrià, de Divisió d’Honor Plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)