Més esport

Bosch, a un pas del podi

Piragüisme. El palista de la Cellera de Ter, que havia accedit com a primer a la final de canoa oberta, acaba quart rere l’alemany Philip Josef

Adrià Bosch no va tenir el dia en la jornada d’ahir del mundial de piragüisme que es disputa a Sort. El palista de la Cellera de Ter tenia dues cites, la preliminar de caiac –en què també participava el campió del món de la modalitat Quim Fontané– i la final de canoa oberta, a la qual havia accedit amb la millor puntuació.

En la preliminar de caiac, els catalans buscaven l’accés als quarts de final però va haver-hi sort diversa. L’actuació de Fontané va ser suficient per accedir als quarts de final, amb la quarta puntuació. En canvi, Adrià Bosch només va poder acabar en 29a posició i va quedar eliminat. L’esdeveniment important per al català era a les set del vespre. Tot i iniciar la final com a favorit després de fer unes grans semifinals, va quedar quart a només 18 punts de l’alemany Philip Josef, tercer classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)