Atletisme

Mechaal torna a fer la mínima del mundial amb 3:33.91

Atletisme. El palamosí fa a Lausana la seva marca personal

Adel Mechaal va tornar a fer la mínima per al mundial de Doha i va córrer els 1.500 m amb una gran marca de 3:33.91. El palamosí va aprofitar la prova de la reunió de la Lliga del Diamant de Lausana per fer la seva millor marca personal i situar-se com el tretzè atleta estatal de tots els temps en la distància. Mechaal va tornar a superar els 3:36.00 que demanaven per anar al mundial, i també el seu millor registre de sempre, que era de 3:34.70. La cursa la va guanyar el kenyà Timothy Cheruiyot amb 3:28.77, la millor marca mundial de l’any, i el segon va ser el noruec Jakob Ingebrigtsen amb 3:30.16.

En la perxa el polonès Piotr Lisek va superar per la primera vegada en la seva vida els sis metres i amb 6,01 m va fer la millor marca mundial de l’any. El mateix va aconseguir el nord-americà Noah Lyles, que va córrer els 200 m en 19.50. En els 100 m femenins la jamaicana Shelly-Ann Fraser-Pryce va fer 10.74, a una centèsima de la marca mundial de l’any, i dues velocistes més van baixar dels onze segons. La russa Mariya Lasitkene va fer 2,02 m i la bielorussa Karyna Taranda va saltar per primera vegada els 2,00 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)